top of page

Jegygyűrűk

Üzletünkben számos karkikagyűrű modell megtalálható, a legegyszerűbbektől a legexkluzívabbakig, a klasszikus karikagyűrűktől a modernebb, formabontóbb darabokon át a gyémántokkal kirakott prémium kategóriás jegygyűrűkig. Mégis a legfontosabb, hogy mindenki a stílusához és egyedi elképzeléseihez megfelelő gyűrűt válasszon. Éppen ezért nemcsak segítünk a döntésben, hanem egyedi tervezést, vagy egy kiválasztott kép alapján gyűrűmodellezést is vállalunk.

IMAGE2_ELJEGYZESIGYURUK.jpg
ÖRÖMMEL SEGÍTÜNK, HOGY A JEGYGYŰRŰBŐL IS MEGTALÁLJÁK AZ IGAZIT. SZALONUNKBAN A TELJES KÍNÁLATOT MEGTEKINTHETIK, DE ADDIG IS NÉZZENEK MEG EGY ÍZELÍTŐT ESKÜVŐI KOLLEKCIÓINKBÓL.

Az eljegyzést követő esküvő a szerelmespárok életében az egyik legfontosabb esemény, és döntések sokaságát kell meghozniuk az esküvőszervezés során. Sok esetben az első lépés a jegygyűrűk kiválasztása. A legtöbb gyűrű megrendelése modelltől függően 2-6 hetet vesz igénybe, ezért fontos, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra!

Üzletünkben átfogó tanácsadással segítjük döntésüket, és számos jegygyűrű modellt felpróbálhatnak. Ezeket teljes mértékben személyre szabjuk, és gondos kézimunkával készítjük el. A gyűrűk belseje komfort megoldással készül, ami kényelmesebbé teszi, és egyben elősegíti, hogy a viselés közben is tiszta maradjon a karikagyűrűk alatti felület. 

bottom of page