top of page

A Pavé Ékszerszalonban már több mint egy évtizede, 2008 óta igyekszünk méltón képviselni a felső kategóriás ékszerszegmenst Magyarországon, minőséggel, stílussal és maximálisan vásárlóközpontú hozzáállással. Számos nemzetközi ékszerkiállításon veszünk részt, széles kapcsolatrendszerünket folyamatosan bővítjük, szüntelenül képezzük magunkat, és ennek köszönhetően büszkén mondhatjuk el, hogy a legszínvonalasabb hazai és nemzetközi szakmai eseményekre kapunk meghívást vendégként, illetve esetenként előadóként vagy vendégkiállítóként. Mindamellett, hogy elsősorban felső kategóriájú ékszereket forgalmazunk, igyekszünk eleget tenni a kisebb költségkeretű igényeknek is, de minden esetben ügyelünk a magas minőségre.

 

Kínálatunkban elsősorban 18 karátos arany ékszerek találhatók, kiváló színű és tisztaságú gyémántokkal, illetve egyéb drágakövekkel (mint pl. rubin, zafír, smaragd, ametiszt, citrin, türkiz és ónix).

Ékszerkollekciónkat a legnemesebb ékszermanufaktúráktól válogattuk Európa-szerte, elismert olasz, spanyol, portugál, belga és német márkáktól. Válogatott nemzetközi kollekciónk mellett hazai ötvösmesterekkel is dolgozunk vásárlóink egyedi igényeinek kielégítésére. Vállalunk ékszermodellezést, ékszertervezést 3D-ben, illetve kész modellek személyre szabását is.

 

Minőségi gyémántok és egyéb drágakövek beszerzésével is foglalkozunk. Meglévő drágakő kínálatunk mellett vásárlóink elképzeléseihez igazítva szerezzük be a legmegfelelőbb gyémántokat Antwerpenből és más gyémánttőzsdékről, megbízható nezetközi tanúsítvánnyal, versenyképes áron.

 

Várjuk üzletünkben a gyémántok szerelmeseit, valamint az olyan kifinomult ízlésű, stílusos hölgyeket, akik adnak a minőségre, és kedvelik a letisztult ékszereket, illetve az egyedi, karakteres kiegészítőket.

tortenetunk.jpg

Történetünk

_T1A3320resized_1.jpg

Zita – üzlettulajdonos

"

Világ életemben arra vágytam, hogy egyszer majd saját üzletem legyen. Gyermekkoromban édesapám hosszú évekig külföldön dolgozott, és mindig egy kis fülbevalóval lepett meg, amikor hazajött. Talán akkor szerettem bele az ékszerek világába. Mielőtt belevágtam a Pavé Ékszerszalon vezetésébe 2008-ban, kilenc évig a KPMG nemzetközi tanácsadó cégnél dolgoztam. Mint diplomás közgazdász és ékszerszakértő, számomra ez a munka igazi szerelem. Nagyon nagy élvezet gyönyörű ékszerekből válogatni, profi nemzetközi cégekkel tárgyalni, belátást nyerni a gyémánt iparág rejtelmeibe. Mindamellett a legnagyobb szakmai öröm számomra az igazán elégedett vásárló, ezért is igyekszünk minden vásárlói igényt kielégíteni, és megfelelő figyelmet szentelni minden érdeklődőnek.

"

"

Gyerekkorom óta vonzódom az ásványokhoz, gyémántokhoz és drágakövekhez. Ez a vonzalom felnőttkoromra az ékszerekre is kiterjedt. 11 évig éltem az Egyesült Államokban, GIA-n (Gemological Institute of America) végeztem, előbb egy manhattani ékszerboltban dolgoztam, majd egy Beverly Hills-it vezettem. Családommal 2011-ben költöztünk vissza Magyarországra, és itthon már egyenes út vezetett a Pavé Ékszerszalonba. Szerencsés vagyok, hogy a hobbim a munkám, és gyönyörű környezetben, fantasztikus emberekkel dolgozhatok nap mint nap.

"

4_T1A3348.jpg

Adrienne – üzletvezető

bottom of page