top of page
SZERETNÉNK BEMUTATNI NÉHÁNY VEZETŐ PARTNERCÉGÜNKET, AKIK A LEGNEMESEBB EURÓPAI ÉKSZERMANUFAKTÚRÁK KÖZÉ TARTOZNAK.
IMAGE1_MATTIOLI.jpg
IMAGE2_MATTIOLI.jpg

Mattioli

Az egyik legkreatívabb olasz ékszermárka, a minimál dizájn jegyében. Könnyed, fiatalos, divatos ékszerei jellemzően sárga vagy rosé aranyból készülnek, gyakran drágakövek nélkül, vagy színes kövek és gyémántok kombinációjával. Az ékszerek sokszor különbözőképpen variálhatók, összekapcsolhatók, így egy-egy szett számos módon viselhető.

mattioligioielli.it

Garavelli

A legrégebbi és legexkluzívabb olasz ékszermárkák egyike. Olyan hírességek is a viselői közé tartoznak, mint Michelle Obama, Barbra Streisand, Serena Williams, Celine Dion és Jennifer Garner. Kizárólag kézzel készített, drágakövekkel és féldrágakövekkel kirakott 18kt arany ékszereket kínál. Kollekciói kifinomultak, mégis egyediek és karakteresek.

garavellidesignitaly.it

IMAGE2_GARAVELLI.jpg
IMAGE3_GARAVELLI.jpg
IMAGE1_HULCHIBELLUNI.jpg
IMAGE2_HULCHIBELLUNI.jpg

Hulchi Belluni

Letisztult, kifinomult stílusú gyémánt ékszereiről ismert márka egyenesen Európa gyémántközpontjából, Antwerpenből. Rendkívül kreatív és innovatív tervezője, Martine Hul számos szakmai elismerésben részesült immár 20 éves pályafutása során. Ékszerei gyakran spirituális üzenetet is hordoznak, az egységről, örökkévalóságról és a pozitív energiákról.

hulchibelluni.com

Piero Milano

Klasszikus olasz gyémánt ékszerei igazán időtálló darabok. Különösen ismert “invisible setting” kollekcióiról, amikor több kisebb-nagyobb gyémánt egy speciális technológia segítségével, látható foglalat nélkül kapcsolódik össze, így vizuálisan intenzívebb hatást keltenek rendkívül kedvező ár-érték arányban.

pieromilano.it

IMAGE3_PIEROMILANO.jpg
IMAGE2_PIEROMILANO.jpg
IMAGE8_CERVERA.jpg
IMAGE7_CERVERA.jpg

Cervera

A spanyol ékszermanufaktúra rendkívül stílusos és fiatalos ékszerei szenvedélyt és művésziséget sugároznak. Fekete gyémánt és rosé arany kombinációi, vagy akár újraértelmezett gyöngy ékszerei a modern ékszertrendeket képviselik.

cerverajewels.com

Gatto

Az egyik legelismertebb portugál ékszercég, rendkívül egyedi ékszerekkel. Megtalálható náluk lampionvirág aranyból modellezve, virágszirmok és falevelek gyémánttal kirakva, és számos más különlegesség. Egyedülálló formavilága rendkívüli tervezői tehetségről árulkodik.

IMAGE1_GATTO.jpg
IMAGE2_GATTO.jpg
bottom of page