top of page
ADVENTI ÉKSZERBEMUTATÓ EST

Exkluzív ékszerbemutató estünkön vendégünk volt két világszínvonalú ékszercég tulajdonosa: Elisabetta Molina a Garavelli Design és Dulce Maria Rocha a portugál Gatto Jewels képviseletében. A két cég erre az estére kibővült kollekcióval érkezett, és néhány olyan különleges ékszercsodával, mely régiónkban egyedülálló. Díszvendégünk volt továbbá Dávid Ilona, a MÁV egykori elnök-vezérigazgatója, valamint Nicola Petrovic a Rolex képviseletében.

AUDI BEMUTATÓ ÉKSZERKIÁLLÍTÁSSAL

Az Audi nagyszabású rendezvénysorozatának keretében hét magyarországi képviseletén tartott luxusbemutatót, melyen a Pavé Ékszerszalon is részt vett vendégbemutatóként a Tag Heuer, a Le Parfum, a Next Premium Club, a Pelote és a Guess mellett.

ESCADA-PAVÉ DIVATBEMUTATÓ

A báli szezon apropójából az ESCADA és a Pavé Jewellery exkluzív báliruha és ékszerbemutatót tartott. Az ESCADA koktél-és báliruháinál a kék és a rózsaszín különböző árnyalatait vonultatta fel. Stílusos, egyenes vonalvezetésű, elegáns ruháihoz gyönyörűen passzoltak a Pavé ékszerszalon olasz ékszercsodái. A színes drágakövek szépen harmonizáltak a ruhák különböző árnyalataival, míg a nagyméretű sárgaarany ékszerek feldobták a fekete színű kisestélyiket.